Grand Güzel Otel, Avşa Adası merkezinde, denize sadece 30 metre uzaklıkta konumlanmış bir oteldir. Misafirlerine 1. sınıf malzemelerle hazırlanmış yeni odalarında konforlu bir konaklama deneyimi sunmakta ve açık büfe kahvaltı dahil hizmet vermektedir. Otel, yaz-kış açık olması ve yeni yapısı ile Avşa Adası otelleri arasında tercih edilen bir tesistir.
Odaların tamamında klima, 32 inch (80 ekran) LED TV, WC, duş, 24 saat sıcak su, wireless internet ve ergonomik yataklar bulunmaktadır. Konforlu ve modern odalar, misafirlerin rahatlığını ön planda tutarak dizayn edilmiştir.
Grand Güzel Otel, Avşa Adası’nın Barlar Sokağı’na 50 metre, Discolar mevkiine ise 250 metre mesafede yer almaktadır, bu da eğlence ve sosyal yaşamın merkezine yakın bir konumda olduğunu gösterir.
Otelin teras restoranında, denize sıfır konumda açık büfe kahvaltı servisi sunulmaktadır. Sabah kahvaltısında 40 çeşit zengin seçenek ile misafirler sunulurken, tüm ortak alanlar her saat düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.
Avşa İskelesi’ne 150 metre mesafede olan otel, kolay erişim imkanı ile ulaşım açısından oldukça avantajlıdır. Bu sayede, sahil boyunca rahat bir şekilde gezebilir ve denizin keyfini çıkarabilirsiniz.
4 yıldır avşa adasına geliyorum ilk defa buraya geldim kahvaltısı oda temizliği Atilla bey ve İbrahim beyin güler yüzlü olması ilgi ve alaksından dolayı teşekkür ederim avşada gelebileceğiniz en güzel yer kesinlikle tavsiye ediyorum.
Marmaranın icisi avşa adasının en güzel temiz otellerinden özellikle Atilla beyin ilgisi yakınlıgı cok güzel cok teşekkürler emeginize yüreginize sağlık
Plaja sadece birkaç dakika yürüme mesafesinde.
Otel genel olarak güzeldi, ancak bazı bölümlerin bakıma ihtiyacı vardı.
Gerçekten çok rahat bir tatil geçirdim, otelin konumu harikaydı.
Gerçekten çok rahat bir tatil geçirdim, otelin konumu harikaydı.